sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kylpemässä

Vietettiin kaverin kanssa naisten viikonloppua Flamingossa. Varattiin kylpylän puolelta hoidot ja lilluttiin altaissa parisen tuntia. Spa-puoli on rauhallinen, aikusille suunniteltu kylpylä. Tykkäsin erityisesti mineraalialtaasta, jossa oli myös poreita.

Kävin myös tunnin hoidossa. "Menneiltä vuosituhansilta lähtöisin oleva itä-aasialainen vartalon erikoishoito, jossa käsitellään kehon energiaratoja. Iholle levitetään korkealuokkaista Pantai Luar -öljyä. Keho käsitellään kuumilla yrttipalloilla hieroen. Hoidon vaikutus: Ihosolukon uusiutuminen, lihasten rentoutuminen, lihas- ja nivelkipujen lieventyminen, verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen ja ihon kiinteytys." Hoidon aikana koko kroppa öljyttiin sekä hierottiin käsin ja yrttipalloilla. Tykkäsin ja olo tuntu virkistyneeltä! Hoidon aikana pötkötellään hoitopöydällä kokonaan alasti, mikä tuntu selällä maatessa hieman hämmentävältä, vaikken pidä itteäni mitenkää kovin estyneenä. 


Sokos Hotelli kylpylän yhteydessä oli uus ja huone tilava. Näköala 8. kerroksesta varsinki illalla valojen syttyessä oli hieno! Myös aamupala oli sujuva. Illalla käytiin alakerran Amarillossa syömässä ja Sir Einossa yksillä. Kätevää, että marraskuun pimeyttä ja sadetta pystyy pakoilemaan sisätiloissa. Ainut miinus oli rahapolitiikan epäselvyys: majoittuminen, hoidot ja rannekkeella ostetut jutut piti kaikki maksaa erikseen. 

Kaikkineen kuitenki muksa kylpyläpaketti, nyt on taas energiaa ladattuna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti