tiistai 5. elokuuta 2014

Lomalta lomps, salille mars

Päätin parin vuoden liikuntavelttoilun jälkeen ottaa itteäni niskasta kiinni urheilun suhteen. Oon koululiikuntatraumaatikko (en jaksa aiheesta enempää avautua), mutta löysin onneksi tanssin, salin ja koreografiattomat jumpat opiskeluaikana. Jotenki homma vaan hiipu. Tänään ekan työpäivän jälkeen oli väsy ja päätä särki. Lisäksi tietyöt pitkittivät matkaa enkä ehtinyt suunnttelemaani jumppaan. Meinin kuitenkin sinnikkäästi liikkumaan.

Tein ekaa kertaa mulle suunnitellun saliohjelman. Wellness-key ohjeistaa aina seuraavan laitteen ja laskee määrät. Kunhan vaan saan itteni kärrättyä Ladylinelle, tykkään kyllä tehdä harjotukset. Salin yhteydessä voi varata myös hierontaa, vyöhyketerapiaa yms. Jälkimmäistä voisin joskus kokeilla.

Kaikkineen tuli tooosi hiki (ulkona 32) ja salilla xx astetta. Päänsärky suli jonnekin harjoittelun aikana ja piristyin. Oon päättäny, että vähintään kaks kertaa viikossa pitää saliutua! Hyvä kunto, parempi mieli!! Salin tarjonta näyttää monipuoliselta, joten siitä asia ei ainakaan jää kiinni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti