tiistai 12. elokuuta 2014

Avaimia hyvinvointiin, wellness key

Oon nyt sinnikkäästi päättäny käydä salilla vähintään kaks kertaa viikossa. Homma on so far onnistunu: vaatii kuitenki ennakkosuunnittelua, kun viikonloput oon usein reissussa.

Ladylinella on käytössä wellness key, avain, joka laitetaan salilla laitteeseen. Avaimelle on ladattu harjotusohjelma, ja se kertoo, mihin laitteeseen pitää seuraavaksi mennä, montako toistoa tehdä ja millä painoilla. Ohjaaja on osannu tehdä sopivan mixin laitteista, 45 minuuttia on just sopiva. Tuntuu ku ei ois paljon mitään tehnykkää.


Töissä vuorovaikutus on intensiivistä, ja jotenki on kiva treenata salilla mekaanisen avaimen ohjeistamana. Voi vaipua omiin ajatuksiin ja seurata vaan, montako liikettä monitorissa on jäljellä. Salilla olisi tarjolla kivoja ohjattujakin juttuja, ehkä sitte myöhemmin syksyllä. Ainaki hot jooga talvipakkasilla on ihanaa ja latinos vois olla sangen piristävää!

Isoin askel on saada ittensä lähtemään salille. Pakkaanki nykyään kamat töihin mukaan, syön runsaan välipalan ja ajan suoraan salille. Itse reeni on ok ja jälkeenpäin on piristyny olo. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti