tiistai 26. elokuuta 2014

I'm in love with...

Shindo!

Jännitin tänään töissä kokouksessa, ehdinkö tunnille. Onneksi ehdin ja istuin iloisin mielin odottamassa tunnin alkua. (Ei tapahdu ihan jokaisen jumppatunnin kohdalla...) Mietitytti, tuntuuko shindo toisella kerralla yhtä omalta. Tuntuihan se!! Jotenki salin lämpö (infrapunalamput) ja hengitysten äänet sekä ohjaajan rauhallisuus ja eleettömyys sekä itse venytykset rentouttavat.

Netistä nörätessä selvisi, että shindo perustuu vanhaan japanilaiseen tietämykseen, josta sen on muokannut Sensei Kazuko Kuratomi. Shindo on tullut Suomeen 1996. Shindo on tavallaan hyvin yksinkertainen asia: 6 erilaista venytystä. Tänään sain yhdessä venytyksessä hengityksen kulkemaan tosi hyvin, olihan hieno tunne.

Oon aika nopea ja äkkipikainen luonne, joten kaipaan juurikin tällaista hiljaista ja rauhallista tuntia. Hektisen päivän jälkeen kovatempoinen jumppa lisää kierroksia; shindossa taas huomaan, että välillä mielessä käy päivän tapahtumia, mutta jotenkin sopivan etäältä.

Oon tosi onnellinen, että oon löytäny liikunnasta muutaki ku suorittamisen. Toivoisin, että moni, joka suorittaa liikuntaa, kävisi välillä kokeilemassa rentoutumista. Jokainen toki laillaan ja mieltymykset ovat monet.

Hyvän mielen tunti, kaukana kavala maailma. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti