lauantai 20. joulukuuta 2014

After all, tomorrow is another day

Näin vuoden loppupuolella tulee aina summailleeksi mennyttä vuotta. Vuosi ei oo ollu mitenkää helpoimmasta päästä, mutta silti fiilis tällä hetkellä on perusok ja plussan puolella. Jotenki sitä on oppinu, että vaikeuksien ja epävarmuuden keskelläkin pystyy elämään. Tärkeätä on arjen toimivuus ja breikit arjesta. Musta ihan ehdoton on Tuulen viemästä, kaiken menetyksen jälkeen Scarlettin toteamus: "After all, tomorrow is another day." Joka aamu on armo uus ja mahdollisuus alottaa alusta. Samalla oon tänä vuonna jälleen todennu läheisimpien merkityksen ja tärkeyden. <3 Kaipa se klassisesti on usko, toivo, rakkaus, millä täällä mennään. 

Oon pistäny vuoden valokuvia Ifolorille. Jostain syystä saan vuoden päässäni järjestykseen valokuvien avulla. Muutenki valokuvat ja valokuvaus on todella tärkeetä! 

Jos mietin tätä vuotta, niin negatiivisia asioita on ollu raskaat pettymykset joihinki ihmisiin tai oikeestaan ihmisten toimintaan. Välillä on ärsyttäny oma saamattomuus liikunnan saralla. Säästäväisempiki ois voinu olla... Ja välillä ois voinu kiukutella ja raivota vähemmän... :O

Pluspuolelta löytyyki sitte onneksi paljo: rakkaimmat ja heidän tukensa, uudet kivat tyypit, shindo, mukavat pienet tai vähän isommat reissut, uuden kodin hankinta (joka tosin realisoituu vasta ensi vuonna), hyvät konsertit ja biletykset (pitkästä aikaa), vakkarityö (yllättävän rauhoittava juttu), oikea lääke poskiontelotulehduksiin eli terveempi syksy!!, onnistumiset töissä,  joulupakettikeräys ja joukukuvaelma. Joululoman "ohjelmaki" tuntuu mukavalta. Uus vuosi vaihtuu pitkästä aikaa Jyväskylässä,jes! Kaikkea en tähän muista laittaa, mutta tässä päällimmäisenä mieleen tulevat.

Kun nyt kerran blogissa ollaan, niin tää blogi ja kirjoittaminen on ollu myös myönteinen juttu. Mulla on tietyt blogit, joita seuraan. On ollu kiva seurata jo lähes vuoden verran ihmisten elämää erityisesti ulkomailla, mutta myös Suomessa erilaissa elämäntilanteissa. 

Blogin kirjottaminen on ollu terapeuttista. On tullu tallennettua vuotta kuvien ja tekstien muodossa! Blogi myös aktivoi ja irrottaa työstä niinku toivoinki: tulee havainnoitua tarkotuksella asioita, joista vois kirjotella/valokuvata.

Ihan metkaa on myös seurata, mitä kirjoituksia luetaan ja missä päin maailmaa. Helmikuun lopusta tähän päivään klikkauksia on noin 13000. Tuntuu yllättävän isolta määrältä. Toki varmaan itte oon klikkaillu vähintääm kolmasosan. :D Lukijamäärä ei oo se juttu, mutta kiva todeta, että en aiva tuuleen huutele.

Ens vuodelta toivon oman mielen balanssia (siitä kai se hyvinvointi tulee tilanteessa ku tilanteessa), ehkä uutta harrastusta/opiskelua, mukavia reissuja, aikaa rakkaitten ja ystävien kans, itsekuria :P ja jotain pieniä, kivoja yllätyksiä. 

Tässä vuoden kuva :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti