lauantai 6. syyskuuta 2014

Paula laulaa

Kävipä sitten alottelijatason moka... Ajattelin lähtiessä, että nyt varmaan jotain unohtuu. Dodii: tänään on luvassa Paulan keikka yökerhossa ja mulla mukana tennarit ja Marimekon arkinen laukku. Olis kai niilläki homma onnistunu, mutta mutta... Hätä ei ollut tämän näkönen: onnistuin jotenki vakuuttamaan ittelleni, että tarttin uudet nilkkurit ja laukun iltamenoihin. Molemmat löyty Ideaparkista. Nyt siis hyvällä mielellä ja uusin asustein odottelemaan Paulan keikkaa.  Tykkään Paulan persoonasta ja tavasta tulkita laulujen sanoja. Karismaa on vaikka muille jakaa! Kiva päästä vähän nollailemaan viikkoa! Toivottavasti Paula laulais "Luotan sydämen ääneen". Joskus etoo voimakkaasti tän yhteiskunnan suoritus- ja kilpailukeskeisyys ja kylmyys. Tänään kaipaan toisenlaista sanomaa:

"Sinut luoja mun tielleni toi
Sitä päättää ei ihminen voi
Milloin rakkaus alkaa ja mihin se vie

Mutta ihmistä lämpöisempää
Joka varmasti välittää
Tahdon seurata vaaraan ja vapauteen
Luotan sydämen ääneen!"

2 kommenttia:

  1. Enpä ole tainnut koskaan oikein kuunnella tämän(kään) sanoja, mutta joo, sormenpäitäni alkoi pistellä kun luin ne nyt... :-)
    Erittäin ammattitaitoiseksi muusikoksi on joku asioista jotain ymmärtävä luonnehtinut Paulaa ja siihen vielä karisma lisäksi!

    VastaaPoista
  2. Jees, jotenki Paulan ikä tuo uskottavuutta sanotusten esittämiseen. Bändin ammattimuusikot ja -sovitukset tuovat parhaan esiin biiseistä! Oli tosi hieno keikka eilen(kin)!

    VastaaPoista