maanantai 8. syyskuuta 2014

Kirpparihommia

Mun kuntosali järjestää sunnuntaina vilttikirppiksen, jee! Olin just ajatellu, että mulla ois vähän myytävää, mutta ei ihan tarpeeksi, että vuokraisin pöydän. Lomautuspäivät osuu just tän viikon loppuun, joten ehdin etsiskellä ja kasailla kirpparikamoja yhden viltillisen verran!

Eilen Tampereella keskustori oli täpötäynnä takakonttikirppisläisiä, myyjiä ja ostajia. Musta kirpputoreissa hyvää on ekologisuus ja edullisuus. Itte tulee ostettua lähinnä naistenlehtiä ja pokkareita. 

Hyvä kirpputori on siisti. Sotkuiset ja epämääräiset kirpputorit ei oo mun juttu. Nimesin kerran yhden kyseistä laatua edustavan (miehen suosikki-)kirpputorin ahdistus-kirppariksi. Onneksi kirpputoria ei enää oo, ehkä se ahdisti muitakin. :D

Kirpputorille meneviä tavaroita lajitellessa iskee kyllä usein morkkis: monia tavoitefarkkuja ja heräteostoksia... Onneksi en hirveesti laita rahaa tavaraan: käytettyjä juna-, lento- tai laivalippuja ei tartte myydä kirpparilla kuten ei elokuva- tai konserttilippujakaa! 

Mutta anyway tilaa kaappeihin, jes! (Ja enhän osta uutta tilalle, enhän...) Haluaisin työpaikallakin järjestää hyväntekeväisyyskirpputorin, josko ennen joulua ois hyvä ajankohta. Muutenki vireillä on yks Hyvä kiertämään -projekti. Tuntuu jo eutkäteen hienolta! 


Näistä helmistä aattelin hankkiutua eroon...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti