tiistai 15. heinäkuuta 2014

Välähdyksiä peilissä

"Suomessa kulttuuri on aina ollut lapsipuolen asemassa verrattuna urheiluun. Anteeksi vertaus, mutta jos jostain täytyy leikata ja luopua, en välttämättä ensimmäisenä leikkaisi päätä irti."

"Luulen, että on sittenkin parasta tulla pelkojensa kanssa sinuiksi. Oppia ymmärtämään niitä. Ne ovat ihmisyytemme rakennusainetta, pimeää materiaa, joka sitoo meidät toisiimme. Ihmisen yöpuolta, johon tutustuttuamme saatamme ymmärtää toisiamme taas hieman paremmin.""Olla maailmankaikkeuden ainut minä on pelottava ajatus ja kuitenkin totuus olemuksestamme. Edellisestä johtuen kaipaamme hyväksytyksi tulemista enemmän kuin mitään muuta. Koko ihmisyytemme on laskettu sen varaan, että joku rakastaisi meitä sellaisina kuin olemme. Kaiken olemisemme perusta on rakkaus. Kaikesta huolimatta. Lause, joka on helppo sanoa ja vielä helpompi kirjoittaa, mutta jonka toteuttamisessa olemme ikuisia ekaluokkalaisia."

2 kommenttia:

  1. Näitä on nautinto lukea ja moneen kertaan. Tykkään, tykkään...

    VastaaPoista
  2. Jep! Tuli jotenki rauhallinen ja rentoutunu olo lukiessa. Mulla odottaa tuola 2 vanhempaa kirjaansa! Nyt kuitenki dekkaria väliin ;)

    VastaaPoista