keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kirjoittamisesta (100. bloggaus)

Alottelin helmikuussa blogin kokeilumielellä. Jotenki oon tykästyny tähän touhuun: tulee tehtyä jonkinlaista päiväkirjaa ja valokuvat saa käyttöä. Oon yllättyny, kuinka mukavaa kirjottaminen on. Koulussa aineet meni ihan jees, mutta mun ilmaisu on ollu musiikin ja tanssin puolella. Ehkä yliopistossa väännetyt (miljoonat) esseet ja sitten vuorostaan korjatut opiskelijoiden esseet riitti pitkäksi aikaa kirjalliseksi tuotannoksi.

Oon edelleen hätäinen luonne enkä jaksa kovin huolellista ja syvällistä tekstiä suoltaa. On kuitenki tehny ihan hyvää istuskella ja puhallella päällimmäiset höyryt blogiin.

Kirjottamisen lisäksi on kiva lukea muiden blogeja: erityisesti mua kiinnostaa tuttujen ja ulkosuomalaisten kirjotukset.

Välillä on myös metka katsoa, mistä blogissa käväistään (esin. Venäjä, Ukraina, Intia, Jordania, Usa, Turkki, Saksa, Japani, Viro) ja miten monta kävijää on päivässä. Monestihan väki varmaan löytää blogin jonkun hakusanan avulla ja käy kurkkaamassa.

Kaikkineen kivaa hommaa, tosin aika hurahtaa huomaamatta. Ehkä mun pitää syksyllä asettaa joku aikalukko ittelleni... :O

2 kommenttia: