torstai 8. toukokuuta 2014

Samos, Patmos, Efesos

Reissusta on kulunut jo 6 vuotta ja en oikein meinaa muistaa, missä mikäkin kuva on otettu. Sen muistan, että Efesoksessa oli abt 40 astetta ja kuuuuma. Samos-Patmos -väli keikutti niin, että piti mennä viittoilemaan kreikkalaiseen apteekkiin. Jotain pillereitä saatiin ja kai ne oli oikeaan tarkotukseen, ku ei enää ollu laatoitusongelmia takasi laivaillessa. Muuten muistan ihanat, kirkkaat värit. Ah.

Jostain syystä vuodesta toiseen kuvaan viinilaseja, aaseja, veneitä ja portaita. Mitähän tää musta paljastaa?
Harmittaa, että nuo hienot topit ei enää mahdu päälle. Veljentytön (kohta 3vee) kans tänään pelattiin sählyä ja hän totes mulle moneen kertaan pelin lomassa: "Nouse ylös (sohvalta)!" Pitäis kyllä ottaa itteään niskasta kiinni, ihan terveyssyistäkin. Ja ois kiva ostaa taas nättejä toppeja! Kesän tavoite: kohti parempaa kuntoa ja nättejä toppeja!

Blogiin tulossa viikon hiljaisuus, kun hilailen luuni Mallorcalle. Tosin voin yrittää päivitellä, jos hotellin langaton pelittääpi.

2 kommenttia:

  1. Efesoksesta mullakin on kokemusta. Kerrankin oli meikäläisellä aivan liian kuuma... Mukavaa kohtapuoliin alkavaa matkaa!

    VastaaPoista
  2. Juu, meni kyllä historiaselostukset ohi, ku piti paniikis ettiä varjoa. Kiitos, kohta mennään! :)

    VastaaPoista