sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mehiläiskuningatar

Uusimmat kirjat saa kirjastosta näpsäkästi varaamalla. Kotikaupungille kiitos siitä, että varaaminen on ilmaista touhua! Yleensä odotan kieli pitkällä kustantamojen uutuusluetteloita. Niiden ilmestyttyä yritän arpoa, koska kirjastossa tehdään hankintoja. Joskus onnistaa ja pääsee varauslistan kärkeen.

Oon lueskellu Cathy Kellyn kirjoja erityisesti kesäisin lomilla. Yks kesä nimittäin kävi niin, että vaarattomaksi luulemassani hömppäkirjassa kirjailija otti ja tappoi päähenkilönsä kirjan loppusivuilla. Mulla meni lomapäivä meren äärellä ihan pipariksi. Kyseisen kirjakatastrofin jälkeen oon varmistanut selustani lukemalla joko vanhoja tuttuja kirjoja tai sitten niitä, joissa onnellinen loppu on takuuvarma. Kellyn kirjat ovat leppoista luettavaa: vaikeuksien kautta voittoon!



Uusin eli Mehiläiskuningatar tuntuu alkavan aina verkkaisesti, mutta eiköhän tässä kohta vauhtiin päästä. Pakoa arjesta ainakin on luvassa.

1 kommentti:

  1. Täytyy testata kans tää kirja. Ihan karseeta, ei hömppäkirjassa saa tappaa lopussa ketään! Koko kirjan ideahan just siinä, et happy end ja kevyttä hömppää!! Hömppäkirjat on juuri parasta viihdettä pään nollaukseen, harrastan myös :)

    VastaaPoista