keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kylpylöitä

Ennen elikkäs noin 10 vuotta sitte pidin kylpylöitä ääritylsänä ja keski-ikäisenä touhuna. En tiedä, mitä on päässyt tapahtumaan, mutta nykyään tulee käytyä kylpylässä noin kerran parissa kuukaudessa.

SaniFani

Lapsena oltiin lomalla paljon Kalajoella ja Sanifanissa, joka on edelleen ihan mukiinmenevä kylpylä. Mun ykkössuosikki on tällä hetkellä Nokian Eden. Jotenki sopiva kokonaisuus, riittävän monta poreallasta ja jotenki vaan miellyttävän energinen meininki. Tropiclandia Vaasassa on ihan ok, samoin Caribia Turussa. Jostain syystä Flamingo Vantaalla oli pienoinen pettymys: ehkä odotin jotain tosi luksusta. Mies puolestaan tykkää Lapinniemen kylpylästä, joka on mun makuun turhankin rauhallinen.

Flamingo

Anyway, kylpylät on parhaimmillaan talvella: ne antaa mukavan muistutuksen kesästä. Viimeksi bikinejä pukiessani (uimapuku on pahasti hukassa) haistoin bikineistä aurinkovoiteen tuoksun. Oijoi, hetkessä olin taas etelän auringon alla. Kylpylät ovat siis lompakolle sopivaa feikkikesää ja -etelää. :) Ensi viikonloppuna mahdollisesti testaillaan Peurunka!

SaniFani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti