maanantai 9. maaliskuuta 2015

Homma hallussa

Mun yks uuden vuoden lupaus oli ruveta liikkumaan vähintään kolme kertaa viikossa. Nyt oon päässy normitilaan ja liikunnasta on tullu kiva rutiini. Maanantaisin käyn rpv-jumpassa (reisivatsaperse) puoli tuntia ja samaan syssyyn lady bodyssä (yläkroppa) puoli tuntia. Tykkään näistä selkeistä lihaskuntotunneista: kyykkyä ja vatsalihasrutistusta. Nuori ohjaaja, mutta tosi selkeä ja kiva. Lisäks hyvä musa! Istuin vielä puoli tuntia ip-saunassa. Hyvä setti maanantaihin!

Muut ne hiihtelee ja juoksee,  tämä tyttö tanssii. Viikonloppuna tais pasahtaa 3h putkeen. Alko kyllä jo vähän tuntua reisissä. Tai Alko vähän muualla kehossa. Hehheh.

Niin eksyin tuossa viikonlopun vaihtoehtoiseen liikuntaan. Tiistaisin siis shindoa (joskus vähän salia ennen). Loppuviikosta sali+sauna tai rvp+sauna. Taitaa mennä vähän lihaskuntopainotteiseksi, mutta hitot. Pääasia, että liha liikkuu. Ja läski. :P Ruokahalu kyllä kasvaa syödessä, että mitää laihtumista ei sitte oo päässy tapahtumaan. Olo on kuitenki huomattavasti parempi ja se on pääasia.

Ah. Ja kiitos Lady Linelle. Oikein hyvät ohjaaja ja siistit sekä esteettiset tilat. Tekee mieli reenata!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti