torstai 19. kesäkuuta 2014

Murusia

"Emmi on aina jäänyt ystävänsä Lilin varjoon. Nyt hän on yllättäen itse valokeilassa! Menestyksen sokerihumalassa on vaikea pitää pää kylmänä.

Emmin elämä, koiraa myöten, on koostunut muiden rippeistä. Hän päätyy kotitalousopettajaksi, kun hohdokas Lili haaveilee elämästä Suomen Martha Stewartina. Vedonlyönnin tuloksena ystävykset osallistuvat ravintolapäivään, ja sen aikana kuuluisan ravintoloitsija Sandran huomion herättääkin yllättäen Emmi. Hänen elämänsä saa yhtäkkiä vauhtia. Blogista tulee suosittu, miehiäkin alkaa olla tarjolla joka lähtöön ja kaikki tuntuu olevan mallillaan. Mutta kun Emi on päässyt herkkupöytään, hän ei enää osaa lopettaa. Vähitellen hänen on tajuttava, ettei kaikkea voi santsata. On löydettävä se, mistä todella nauttii."


Luhtanen kirjoittaa sujuvasti ja ilmavasti: kirjaa on mukava lukea. Koska kyse on chick litistä,  juonenkäänteet ovat uskottavan rajoilla. Toisaalta on kiva edes lukea siitä, että asiat sujuvat kuin Strömsössä (synkät romaanit jätän suosiolla muille)! Henkilöhahmot oppivat romaanin aikana itsestään ja toisistaan. 

Isoa sivuosaa näyttelee ruoka, jota kuvataan erityisen herkullisesti. Ei tässä muuten mitään, mutta kirja ei ollu ihan ykkönen kannustamaan mun laihista :D

Kaikkineen kepeä ja kupliva hyvänmielen kesäkirja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti