torstai 24. huhtikuuta 2014

Toppeja kesään

Töitten jälkeen oli väsyny ja nälkänen olo. Päätinpä piristää itteäni Spice Icella: toimi! Toimi sikäli liianki hyvin, että innostuin shoppailemaan. Ostin huivin, neuleen, kesäneuleen, caprit ja topin. Ja kaikkihan tuli toki ihan tarpeeseen... :D Perustelin ostoksia sillä, että kesävaatteita kannattaa ostaa niin  kauan ku niitä on. Viime syksynä nimittäin piti lyhentää vanhoista housuista shortsit, ku ei kaupoissa enää kertakaikkiaan ollukkaa shortseja ennen syyslomaa.

Kekseliäisyys on ennenki ollu kunniassa. Olin menossa kummipojan ristiäisiin ja mulla oli pitkä hieno mekko, jonka alle ajattelin laittaa topin. Jostain syystä toppi kertakaikkiaan katosi lauantai-illalla. Pientä paniikkia pukkas, siihen aikaan kaupat ei ollu laajemmin auki sunnuntaisin. Niinpä sitte kaverin kämpällä leikkasin mustista satiinisista pikkuhousuista kolmion, jonka ompelin mekon kaula-aukkoon... Näytti ihan, ku toppi ois sieltä pilkottanu...

Täs muutama löytö kesälle, ihanasti jo paistaa ja lämmittääkin tässä terassilla. Naapurit grillaa ja kuola valuu. Kyllä se kesä sieltä tulee!


Kasari ja neonvärit houkuttaa, pelottavaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti