maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hyvinvointia

Tulin just kampaajalta ja ah, miten rentoutunu fiilis. Melkein nukahdin värienpesualtaalle tuoliin. Veikkaanpa, että jos jokainen (ainaki nainen) sais kerran viikos ilmasen kampaajakäynnin, elämä ois kaikilla helpompaa (erityisesti miehillä ;) 

Tähän naisen elämän "pyhään kolminaisuuteen" liitän vielä gynekologin ja hierojan. Mulla on tällä hetkellä tosi hyvä trio kasassa: niiden oikeiden löytymiseen on menny aikaa ja vaivaa ja pettymyksiä. Käyn naisgynekologilla. Joka kerta visiitin jälkeen oon kiitollinen, että asun maassa, jossa ylipäänsä on naisille moisia palveluita tarjolla ja että vielä voi halutessaan valita naislääkärin. (Toki en osaa mieslääkäreiden työstä kommentoida, ku oon ennakkoluulosesti pysytelly naisten käsissä.)

Kaikkineen näin keväällä kaiken ressin ja kiireen keskellä on nautittavaa käydä välillä kampaajalla tai hierojalla. Kosmetologillakin pitäisi kuulemma käydä joka vuodenaikana, mutta jotenki aina meinaa tipahtaa mun listalta. Ehkä pitäis laajentaa hyvinvointineliöön. Anyway, hyvä ja rentoutunu mieli tähän maanantaihin.



Intouduinpa taas töissä väkertämään opiskelijoiden kanssa aarrekartan. Jotenki tietyllä tasolla uskon tähän: unelmia tietoiselle tasolle. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti