keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tallinna on my mind

Käväistiin pikalomalla Tallinnassa la-ma. Oli sangen soppeli reissu: näillä energioilla jaksaa vipat koulupäivät ennen lomaa. Laivamatka katamaraani Linda Linella tosin oli koettelemus: kunnon myrskytuuli ja laiva keikkui aalloilla ku korkki. Väki oksenteli ja liikkuminen laivassa oli haastavaa... Silmät kiinni ja syvään hengittämällä päästiin kuitenkin maihin... Maanantaina palatessa kyyti oli aivan ok. Kuulemma lauantaina oli ajettu myrskyn takia vain kaksi vuoroa... Vuoristorata merellä, tulipa sekin koettua.

Tallinnassa nautiskeltiin lähinnä vanhan kaupungin terasseista ja pikkukujista. Aurinko helli, mutta tuuli oli yllättävän napakka. Kevät oli Suomea edellä ja oli sangen kaunista! Erityisesti tykästyin Clayhills Gastropubin ruokaan ja juomaan. Radisson Sas Blue on myös edelleen hyvä hotelli. Tällä kertaa testattiin 24. kerroksen sauna: melkonen view yli Tallinnan kattojen. Lounge 24 yläkerrassa on  kiva baari! 

Shoppailu jätettiin vähemmälle: reissutuliaisina vain kahdet kengät ja jääkaappimagneetti. Hyvä niin. Muuton lähestyessä ajatus uudesta tavarasta ei oikein napostele. 

Aina ei tartte lähteä merta (ainakaan suurta) edemmäs kalaan. Lähimatkailu on mukavan vaivatonta ja kuitenki piristävää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti